Casaments > Organització de Casaments

Erika Events and Weddings

Erika Events and Weddings

Flix
Tel: 645 343 445

De la mà de l’Erika i el seu equip, Erika Events and Weddings es dedica a organitzar, planificar i coordinar tot tipus de casaments a la província de Tarragona.

Us ofereixen des de la coordinació integral de casaments fins a petits detalls, per a mínims que semblin, que deixaran a tothom bocabadat. Des de la decoració floral, ambiental, els detalls, l’organització del protocol i l’assistència el dia del vostre casament.

Tot és possible per a l’Erika Events and Weddings, només heu d’explicar-li com us agradaria que fós el vostre casament, i ells s’encarregaran de transformar-ho en el dia més bonic i especial de les vostres vides, aquell que sempre havíeu sommiat.

Tant si voleu un casament en una Masia, davant del mar, en un ambient rural o urbà. Sempre al dia pel que fa a les tendències del mercat, us suggerirà, proposarà, supervisarà, controlarà i coordinarà perquè no hagueu de preocupar-vos absolutament de res. Compta amb l’ajut dels millors col.laboradors de la província de Tarragona que us garantirà l’èxit del dia més important de les vostres vides. Qualsevol idea, per complicada que us pugui semblar, és un repte per a tot l’equip d’Erika Events and Wedding, que s’encarregarà de fer-ho realitat.

Logo Design

Més sobre... Erika Events and Weddings

Nombre de convidats?
A partir de 30 fins a 300. No tenim un mínim i un màxim establerts, perquè ens agradar arribar al públic en necessitats diferents.

Quins serveis ofereixen?
Organització i planificació integral de la boda, fins a petits detalls personalitzats i tematitzats a gust de les nostres parelles. Tenim un ampli ventall de serveis dins del que és l'organització integral. En moltes ocacions les parelles ja han començat a treballar en el seu dia, el que fa molta feina ja estigui enllestida. El serveis que més ens caracterítza és l'organització i coordinació del día de la boda, amb tot aixó inclou, la gestió dels detalls de la decoració i l'organització del protocol.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Treballem tant el bodes civils, com en bodes religioses, ho bodes més singulars per el tipus de parella.

Sou especialistes en algun tipus de casament?
Ens adaptem a les necessitats de cada parella, adquirim el repte amb cada parella per fer realitat el seu día, aixó vol dir que ens movem en tots els espais i entorns possibles per al casament: platja, rural, urbana, masies... estudiem les tendències del moment, i ho treballem conjuntament amb nostre equip de col.laboradors per dur a terme el projecte definitiu. Ens encanta quan les parelles ens proposen espais i entorns diferents, i que surten del tradicional.

 

Casaments > Flix > Bodas Flix > Organització de Casaments Flix