Casaments > Catering

El Rebost Catering

El Rebost Catering

Ignasi Sarró 5 - 43800 Valls
Tel: 977 61 31 80

Des del 1994, el Rebost ofereix tota mena de menjar preparat a Valls i comarca un extens assortit de plats d'acurada elaboració. Amb més de 15 anys d'experiència, al Rebost cuinem artesanalment tots els plats a les nostres instal.lacions.

El Rebost dona solució a tots els àpats i celebracions. Podreu trobar els plats que més s'adaptin a les vostres preferències i alhora trobareu el millor vi per a cada ocasió al Rebost-Vinoteca. La nostra filosofia és treballar bé i amb productes de qualitat per a satisfer a tos els paladars.

A més el Rebost catering us ofereix totes les facilitats per a l'organització de les vostres festes: lloguer de taules i vaixella, servei de cambrers, discoteca mòbil, ... i com no, la cuina del Rebost.

Posem a la vostra disposició tota la nostra experiència en organització de inauguracions, festes majors, bodes i altres celebracions, per a que siguin tot un èxit.

Logo Design

Més sobre... El Rebost Catering

Nombre de convidats?
Il·limitat.
Quins serveis ofereixen?
Aperitiu nupcial, banquet, material de menatge i mobiliari, decoració del casament. Organització integral del casament i recomanació de proveïdors, fotògraf i vídeo, floristeria, música i animació.
Tenen menús personalitzats?
Sí, tenim menús per a casament però personalitzem els menús segons els gustos i necessitats dels nuvis.
Tipus de cuina?
Cuina mediterrània amb tocs d'autor.
Fan menús especials?
Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos...

 

Casaments > Valls > Bodas Valls > Catering Valls