Casaments > Fotografia i Video

Dynamic Casaments

Dynamic Casaments

Cerdanyola 55 - 08203 Sabadell

Tel: 93 710 41 38 - 600 516 425

Dynamic Casaments reparteix felicitat des de 1997 amb tots les històries d'amor en les que ens heu deixat participar i en les que estan per venir.

 Amb moltes ganes d'innovar i posar en pràctiques totes les nostres idees, creativitat i altres cosetes que ens ronden pel cap ...

 Estimem la nostra professió, és un privilegi poder realitzar allò que t'omple de passió i poder transmetre-ho i plasmar-ho en uns preciosos reportatges. La nostra experiència es transmet des del dia que veniu al nostre estudi perquè us expliquem tot el que fem passant pel dia del  casament capturant imatges que no deixen indiferent a ningú, en la preparació i realització del post-noces, en el disseny de l'àlbum i, més tard, quan veniu a visionar per la pantalla de l'ordinador i modifiquem el que cregueu oportú, fins a la realització del vídeo.

Les parelles de nuvis que han confiat en nosaltres diuen que a Dynamic Casaments tenim un tracte molt familiar, i no és d'estranyar, som una família a la qual ens agrada la nostra feina i vam gaudir molt realitzant-lo. Per això podem oferir-vos un tracte molt personal i professional posant-ho en pràctica al llarg de tot el casament.

Estem especialitzats en l'elaboració de productes audiovisuals per a casaments, havent inventat una nova forma de veure el vostre enllaç, des d'un punt publicitari i emotiu, adaptant-nos a vostre propi estil.

La gran vocació artística d'aquesta empresa ens porta a fugir de la fotografia tradicional, aportant a cada imatge un toc publicitari i d'originalitat.

Logo Design

Més sobre... Dynamic Casaments

Quins serveis ofereixen?
Fotografia, vídeo, pre-boda, post-boda, mini àlbums, àlbum digital, fotos alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotos, photocall, photomaton i videomaton..
Què inclou el pack de boda?
Disposem de 5 packs amb diferents propostes perque els nuvis escolleixin la que més s'adapta a les seves necessitats.
Teniu disponibilitat per desplaçament?
Sí.
Quin es el vostre estil de fotografia ?
Publicitari i Vintage.

 

Casaments > Sabadell > Bodas Sabadell > Fotografia i Video Sabadell