Casaments > Música i Animació

DJ Tasies

DJ Tasies

La Font 36 - 25250 Bellpuig (Lleida)
Tel: 659 593 224

Dj Tasies amenitzarà i ambientarà el vostre casament convertint-lo en una gran festa. Des de l’inici amb la la cerimònia civil fins a l’aperitiu, el banquet i la festa final. S’encarregarà de gestionar la sonorització i les llums garantint-vos que tingueu un record únic del dia del vostre casament.

Us ofereix diferents propostes per a que pogueu triar la que més s’adapta a les vostres necessitats. La seva experiència com a Dj, garanteix que la música del vostre casament s’adequï a cada moment del vostre gran dia. Deixeu-vos assessorar per Dj Tasies, trobaran la millor forma de fer que el vostre casament a Lleida sigui tot un èxit.

Dj Tasies escoltarà els vostres gustos i preferències, i farà realitat el vostre somni, sempre organitzat de la manera més lúdica, creativa i divertida. I un cop finalitza el banquet, començarà la gran festa, i aquí tot es transforma.

L’únic objectiu de Dj Tasies és que els nuvis i convidats disfrutin de la festa. Si bé té clares les peçes musicals que agraden als núvis, escolta totes les peticions dels convidats, fent que la festa i la diversió estiguin assegurades.

Logo Design

Més sobre... DJ Tasies

Quins serveis ofereixen?
Disco mòbil amb els millors sonorització i il.luminació dels espais necessaris.

Què inclou el pack boda?
Cerimònia, aperitiu, àpat i ball. Ens adaptem a les necessitats de cada parella de nuvis.

Quin estil de música oferiu?
Us oferim tots els estils possibles: Pop, rock, disco, novetats, música llatina, clássica, Òpera.

Tipus de formació musical?
DJ.

Teniu disponibilitat per a desplaçaments?
Sí.

Durada de l'actuació?
L'acordem amb els nuvis.

 

Casaments > Bellpuig > Bodas Bellpuig > Música i Animació Bellpuig