Casaments > Joieries

Cristina Pujolràs Joies

Cristina Pujolràs Joies

Sant Rafel 43 - 17800 Olot
Tel: 972 26 87 14

Al bell mig d’Olot hi trobareu la joieria taller on de ben segur hi trobareu les joies ideals per al vostre casament.

La Cristina Pujolràs, joiera, ha fet de la seva passió la seva professió i això queda reflexat en totes les joies que dissenya i ven a la seva joieria del carrer Sant Rafel d’Olot.

Busca constantment l’equilibri entre la senzillesa en les formes i els metalls, amb una joieria més atrevida, aconseguint unes aliances de casament, anells de compromís i joies atrevides, que diguin molt de vosaltres, de la vostra personalitat i de la vostra història d’amor. Una història que es veurà reflexada en les vostres aliances de casament. Les joies que portareu la resta de les vostres vides.

Rebreu un tracte proper, una atenció personalitzada i us aconsellarà la millor manera de fer realitat les aliances del vostre casament. Qualsevol idea és possible a la Joieria Pujolràs.

La joieria, a més, treballa amb petits tallers que treballen la seva mateixa filosofia com ara; Lucovi, Matèria, Joia d’Art, Orfega… tot plegat per oferir-vos un servei complert i totalment personalitzat.

I si no voleu desplaçar-vos fins Olot, teniu a la vostra disposició la seva botiga online www.cristinapujolrasjoies.com, amb enviament gratuït per a compres superiors a 70€

Logo Design

Més sobre... Cristina Pujolràs Joies

Quins tipus d'articles disposen?
Aliances, solitaris, arracades, penjolls i braçalets.

Es fan dissenys a mida?
Sí, son totalment personalitzats.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí.

Quines firmes treballen?
Sí. Disposem de col.lecció pròpia i treballem amb petits taller que segueixen la nostra mateixa filosofia com ara: Lucovi, matèria, Joia d’Art, Orfega....

 

Casaments > Olot > Bodas Olot > Joieries Olot