Casaments > Organització de Casaments

Creative & Love

Creative & Love

Hopital 6
17491 Perelada
Tel: 626 413 381 - 659 891 031

Creative & Love es una empresa jove però amb àmplia experiència en la industria dels casaments, especialista en casaments a la Costa Brava i província de Girona. Hem organitzat més de 180 casaments.

Creative & Love s'encarrega del disseny, la planificació i organització de casaments, especialment en "wedding destination", sobretot per aquelles parelles que viuen a l'estranger i es volen casar en la nostra bonica terra; amb un tracte totalment personalitzat.

Som un equip de confiança amb el que podreu comptar en tot moment i on el nostre únic objectiu es complir les més altes expectatives per aquell dia.

Som especialistes en CAPTAR les emocions, les personalitats, els somnis, els anhels i els estils.

Som especialistes en PLASMAR aquesta informació en propostes sorprenents i reals. Propostes que vosaltres podreu analitzar i decidir quina és la vostra! No ens agrada fer un casament igual, i és per això que treballem en casaments únics i diferents.

Tot el material que publiquem són tot produccions pròpies, mai plasmem treballs d’altres eventplanners.

NO acceptem COMISSIONS de cap tipus, això ens fa lliures i us hi fa a vosaltres. Això ens permet poder ser sempre totalment objectius i imparcials analitzant totes les propostes a fons, i tenint clar que el que més ens importa sou vosaltres i el vostre casament

Us ajudem des del primer moment en la cerca dels millors proveïdors, i us aconsellem basant-nos en la nostra llarga experiència en el mercat buscant rentabilitzar els diners que destinareu al vostre casament.

Logo Design

Més sobre... Creative & Love

Nombre de convidats?
Il·limitat.

Teniu packs de nuvis?
Sí, tenim tres, cada un d'ells focalitzat en els tres pilars fonamentals que tenen els casaments:
All Wedding: és el pack més complert que inclou tota la planificació prèvia del casament ( cerca de l'espai més exclusiu, els millors proveïdors, organització en bateria de vistes per ser el màxim d'eficients i poder prendre decisions adequades tenint tota la informació el mateix dia..) així com la organització del dia del casament i el disseny de la decoració.
Wedding Day: prepareu tot el casament vosaltres, però el dia del casament voleu gaudir-lo al màxim. És doncs el moment de cedir-nos a nosaltres el timó, ens cuidarem de que tot surti perfecte i com ho heu imaginat. A més, us ajudarem en la construcció del timming i us assegurarem que tot estigui controlat amb els proveïdors que heu seleccionat.
Wedding Design: disseny, producció i muntatge de tota la decoració del casament, des de les invitacions fins les minutes. Tot especialment pensat i creat per el vostre gran dia.

Quins serveis ofereixen?
Organització, coordinació i decoració del casament: Localització per a la cerimònia civil o religiosa i de l’espai, restaurant o hotel on celebrar el casament. Ambientació i decoració integral del casament. Negociació amb els diferents proveïdors: Fotografia i vídeo, agència de viatges, càtering o restaurant, floristeria, classes deball, carpes,música, animació, il.luminació i sò...Estilisme pels nuvis i acompanyants. Assistència el dia del casament.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbòlica, a l’aire lliure, tots els ritus.

Especialistes en casaments a?
L’Empordà, i la Costa Brava, a tot Catalunya i de fet especialitzades en Wedding Destinations, per tots aquells qui viuen a l'estranger i es volen casar aquí.

 

Casaments > Perelada > Bodas Perelada > Organització de Casaments Perelada