Casaments > Espais > Hotels i Restaurants

Clos Figueras

Clos Figueras

Carrer de la Font 38 - 43737 Gratallops
Tel: 977 83 02 17 - 977 26 23 73 - 627 471 732 - 671 491 081

Clos Figueras té una vinya excel·lent de llicorella, a Gratallops, que pertany a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

La vinya té unes vistes magnífiques a la vall del riu Ebre i les muntanyes del Baix Aragó. D’altra banda, la finca té 135 oliveres d'arbequina per a la producció de l'oli d’oliva extra verge Clos Figueres, DOP Siurana.

Les Figueres és un espai enoturístic i de restauració. Obrim cada dia al migdia, i els mesos de juliol, agost i setembre també els divendres i dissabtes a la nit. Apostem pels productes locals, ecològics, de temporada i de bona qualitat per elaborar menjar i tapes. Fem visites al celler amb degustació, i oferim vins del celler a copes i menús amb maridatge dels vins de Clos Figueras.

A la botiga podeu comprar els vins del celler i també una selecció d'altres vins catalans, espanyols i d'altres cellers internacionals de prestigi, oli d'oliva i productes locals.

A Les Figueres també oferim tot tipus de càtering, menjars per a grups, esdeveniments d'empresa i familiars, casaments, comunions i barbacoes per a enòfils d'aquí i d'allà que visiten la comarca del Priorat.

Els jardins del celler Clos Figueras i el seu restaurant són ideals per a qualsevol ocasió especial. Organitzeu el vostre pròxim esdeveniment al restaurant Les Figueres.

El Priorat és el lloc perfecte perquè la vostra trobada sigui un èxit. Sigui un esdeveniment coporatiu, una festa, un aniversari o un casament. Adaptem cada esdeveniment a les vostres necessitats.

Logo Design

Més sobre... Clos Figueras

Nombre de comensals?
Fins a 120 convidats
Espais disponibles?
Restaurant, terrassa exterior i coberta, jardí.
Quins serveis ofereixen?
Restaurant, allotjament amb 3 habitacions i celler.
Quina localització teniu?
A Gratallops, al Priorat.
Tipus de cuina que oferiu?
Cuina del Priorat, producte de proximitat.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.

 

 

 

 

 

 

Casaments > Gratallops > Bodas Gratallops > Espais - Hotels i Restaurants Gratallops