Casaments > Pastissos i Dolços de Casaments

Celebrations Events & Wedding Planner

Celebrations Events & Wedding Planner

43003 Tarragona
Tel: 639 017 809 - 616 273 930

Som un equip de professionals amb més de 14 anys d'experiència en esdeveniments corporatius, esportius, musicals i per descomptat tan personals i únics com els casaments. Ens apassiona l'organització, la creativitat i els detalls únics.

Planificar i organitzar un esdeveniment que sigui únic i especial, no és tasca fàcil. És allà on entrem en escena: oferint l'ajuda de professionals, captant les teves idees i fent-les realitat, convertint la teva boda en un esdeveniment únic i especial, fet a mida, fent d'aquest dia el mes especial i inoblidable per a vosaltres i els vostres convidats.

Si esteu buscant un lloc exclusiu per al vostre esdeveniment, un lloc amb encant, un bell castell, un luxós hotel, un racó a la platja etc. Us informarem de cadascun dels llocs que ens sol·liciteu i que s'acomodin al vostre gust i pressupost. Us aconsellarem en l'elecció dels millors proveïdors respectant el pressupost i gust. Us donarem idees creatives per al vostre gran esdeveniment, fent d'aquest únic i especial.

Si us apassionen els detalls bonics, les coses personalitzades, nosaltres us ajudem a que el vostre esdeveniment sigui inoblidable. Us oferim un servei especial de disseny i decoració dels diferents escenaris on es realitzarà el teu esdeveniment.

Si voleu un esdeveniment temàtic, únic i diferent, deixa-ho a les nostres mans, ens adaptem al vostre estil o creences. Aportant idees, tendències i trucs que són claus per fer d'aquest dia el més especial per vosaltres i els vostres convidats.

Us encanta l'organització, planificació i heu treballat dur durant mesos i el que necessiteu és que el dia del teu esdeveniment, algú estigui entre bastidors, organitzant tot al mínim detall, perquè tot surti com va ser planejat. Nosaltres estem allà, t'oferim un servei de coordinació únic, en el qual estem des de primera hora amb vosaltres, fins que tot flueixi amb naturalitat.

Logo Design

Més sobre... Celebrations Events & Wedding Planner

Nombre de convidats?
No tenim cap límit en aquest sentit.

Quins serveis ofereixen?
Pastisseria, dolços de casament, galetes, cupcakes, macarrons, candy bar.

Teniu servei personalitzat?
Sí.

Feu producció pròpia?
Sí, tos els nostres productes són a mida.

Amb quina antelació?
1 mes com a mínim.

 

Casaments > Tarragona > Bodas Tarragona > Pastissos i Dolços de Casaments Tarragona