Casaments > Hotels i Restaurants

Castell de Rocamora

Castell de Rocamora

Montferri s/n - 43812 Montferri
Tel: 977 62 01 20 - 608 320 238

El restaurant Castell de Rocamora està situat a l'antic castell de Rocamora, a sobre d'un turó, enmig de la natura. Ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb els productes de temporada; entre les seves especialitats destaquen les comunions, les calçotades i les carns a la brasa.

És molt conegut també pels seus menjars de grup, com casaments i batejos, entre moltes celebracions que acull anualment.

Disposen de pantalla gegant i projector i una decoració basada en targetes, cava etiquetat amb la persona homenatjada, minutes i pòsters exteriores. També s'encarreguen de la decoració floral tant interior com exterior i s'adapten a diversos pressupostos.

Així mateix, el complex està envoltat de jardins i amplis espais perquè els seus fills puguin córrer i divertir-se sense límits.

Castell de Rocamora disposa de sis salons a la zona antiga i d'un nou de major capacitat a la zona annexa de recent creació. També hi ha una Pèrgola exterior per gaudir del temps sense passar calor. Els jardins i la pèrgola fan que els aperitius siguin molt agradables.

Logo Design

Més sobre... Castell de Rocamora

Nombre de comensals?
30 fins 150 convidats
Espais disponibles?
Disposa de 6 salons amb diferents capacitats ubicats a la zona del castell. Dos més a l’edifici nou per a grans banquets o celebracions.
Quins serveis ofereixen?
Banquet, cerimònia civil amb moqueta vermella. Animació per a comunions i un llistat de fotografs, músics, DJs, animadors i serveis de cangurs per als nens.
Quina localització teniu?
Situat a Montferri. A l´antic castell de Rocamora. Envoltats de camps i natura.
Tipus de cuina que oferiu?
Tradicional amb tocs de modernitat. També fem calçotades.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Si, adaptem la nostre cuina a dietes especials i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.
Hi ha limitació horària en les celebracions?
No. Normalment depèn de l´horari del Dj que estableix el punt i final al ball .

 

Casaments > Montferri > Bodas Montferri > Hotels i Restaurants Montferri