Casaments > Organització de Casaments

Caribel Venegas Event Planner

Caribel Venegas Wedding Planner & Designer

Salvador Espriu
43895 L'Ampolla
Tel: 626 198 383

Organitzem, dissenyem i decorem per a tu.

Preparar un esdeveniment tan important, suposa tenir en compte la gestió de molts detalls:

Triar les invitacions de casament, trobar l'espai de celebració i un càtering de confiança, preparar els detalls dels convidats, buscar un fotògraf que encaixi en el vostre estil... I una llista interminable de proveïdors que haureu de coordinar amb en el vostre temps per que res falli.

Caribel Venegas wedding planner & designer, us ofereix l'organització i creació d'un estilisme exclusiu i personalitzat pel vostre CASAMENT. Farem realitat el vostre dia tal i com sempre us heu imaginat! Us ajudem!

El nostre propòsit es centra en produir esdeveniments amb altes dosis de creativitat i detallisme, dedicant molta cura i exigència a cada detall i implicant com si es tractés de la nostra pròpia celebració.

En el nostre estudi som nosaltres mateixos els que ens encarreguem de dissenyar els elements gràfics i també de produir tots els detalls decoratius d'acord al vostre estil. A més, comptem amb proveïdors i col·laboradors de confiança en els quals recolzar-nos per la total producció de qualsevol tipus d'esdeveniment social o corporatiu.

El servei de Wedding Planner us ajudarà a controlar el vostre pressupost i a reduir la dispersió de despeses degudes a desplaçaments i visites a espais i proveïdors. A més la Wedding Planner serà qui lluiti per aconseguir els millors preus del mercat per a vosaltres.

Per aquesta raó, tractem als nostres clients amb l'exclusivitat que es mereixen. Escoltem la vostra història per transformar la personalitat que desitgeu revelar, en un esdeveniment únic i memorable per a tothom.

Logo Design

Més sobre... Caribel Venegas

Nombre de convidats?
Amb menys de 100 convidats, entre 100 i 300 convidats.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions de casament, targeteria, detalls de noces, fotografia i vídeo de casament, música i animació, lloguer de cotxes,, estilisme per a nuvis, estilisme per a acompanyants, maquillatge i perruqueria, coordinador de noces (assistència el dia del casament).

Amb quin tipus de cerimònia treballeu?
Amb qualsevol.

Sou especialistes?
Especialista en estilisme totalment personalitzat per casaments i events.

 

 

 

Casaments > L'Ampolla > Bodas L'Ampolla > Organització de Casaments L'Ampolla