Casaments > Organització de Casaments

Blau Verd Events

Blau Verd Events

43893 Altafulla
Tel: 649 322 832

A Blau Verd events portem una dècada dedicats a l'organització integral d'actes públics i privats. Entre els nostres serveis més sol·licitats destaquen els casaments, comunions, aniversaris i celebracions d'empresa.

A Blau Verd events, vosaltres formeu part del nostre equip, treballem amb un mateix objectiu comú. Crear un dia inigualable, únic, irrepetible, que mereix ser compartit amb els vostres éssers estimats. Des de la fase inicial de la planificació de l'esdeveniment fins a finalitzar l'acte, som responsables d'un treball ben fet, per aconseguir la vostra satisfacció.

Per Blau Verd events el més important són les persones, cadascun dels nostres clients és únic, per tant, mereix un tracte diferenciat i exclusiu.

Logo Design

Més sobre... Blau Verd Events

Nombre de convidats?
No tenim cap límit en aquest sentit.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, targeteria, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinació de casament i assistència durant tota la celebració.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Civil, religiosa, simbòlica, temàtica, aire lliure i ecològica.

Sou especialistes en algun tipus de casament?
Tots els fem a mida de cada parella de nuvis.

 

Casaments > Altafulla > Bodas Altafulla > Organització de Casaments Altafulla