Casaments > Organització de Casaments

Big Boda

Big Boda

Avinguda Prat de la Riba 14 - 43713 Sant Jaume dels Domenys
Tel: 675 052 012

Big Boda de la mà de la Mar Rovira, us ofereix un servei d’organització integral per al vostre casament al Penedès i a tota la província de Tarragona.

El seu tracte, atenció i saver fer, faràn que el vostre casament digui molt de vosaltres, de la vostra història d’amor. Així doncs, us ofereix diferents paquets organitzats i paquets a mida, que a més podreu complementar amb els serveis adicionals que necessiteu.

Big Boda és especialista en Casaments al Penedès. Casaments entre vinyes que faràn del vostre dia, un dia memorable i que perdurarà a la vostra memòria i a la dels vostres convidats. S’envolta dels millors professionals, així us oferiran els millors professionals del sector: Masies amb encant, cellers carregats d’història, Cases rurals úniques, envoltades de vinyes. Un paisatge encisador, ideal per al dia més especial de les vostres vides. Fotògrafs i videògrafs que coneixen cada racó dels espais o restaurants on celebrareu el vostre casament al Penedès, i que saben treure el màxim profit de moment del vostre casament. Música, animació, segons els vostres gustos, estils i pressupost. Els millors proveïdors en decoració, floristeries, els detalls més especials, tot organitzat i cuidat fins el mínim detall.

A més ofereix servei d’Organització del vostre viatge de noces, lligant fins a l’últim detall del millor viatge que hagueu fet fins el moment. També ofereix servei d’organització de comiats de solter.

Celebrar un casament entre vinyes, és possible, i deixar-ho en mans d’una especialista en casaments al Penedès serà tot un èxit.

Logo Design

Més sobre... Big Boda

Nombre de convidats?
No tenim cap límit en aquest sentit.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònies, localització d'espais, restauració, decoració floral i ambiental, fotografía i video, lloguer de vehicles, perruqueria i maquillatge, coordinació del casament, organització del viatge de noces a mida, i dels comiats de solters.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Civil, religiosa, temàtica, simbòlica, ecològica...

Sou especialistes?
Ho som en casaments al Penedès i a tota la província de Tarragona.

 

Casaments > Sant Jaume dels Domenys > Bodas Sant Jaume dels Domenys > Organització de Casaments Sant Jaume dels Domenys