Casaments > Perruqueria i Estètica

B-Depil

Argent Estilistes

B-Depil

Av. Rei en Jaume 125 - 08440 Cardedeu - Tel: 93 871 12 04
Plaça Catalunya 4 - 08402 Granollers - Tel: 93 879 32 82

Argent Estilistes

Av. Rei en Jaume 38 - 08440 Cardedeu - Tel: 93 871 38 72
Argent Estilistes i B-Depil s'uneixen per oferir-vos el millor en perruqueria, estètica i depilació a Cardedeu per a que el dia del teu casament estiguis radiant.

Us oferim un servei d'assessoria d'imatge i un tracte personalitzat. Pentinats i recollits espectaculars.

La revolució de l'estètica ha arribat, B-Depil és el centre d'estètica que està canviant definitivament el concepte de la bellesa dins de l'estètica.

I no ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients que venen per gaudir dels nostres tractaments de bellesa al nostre centre d'estètica: Fotodepilació, ultracaviatació, pressoteràpia, fotorejoveniment, regenerants, anti-aging, tractament de radiofreqüència, peeling ultrasó, thermoalgas, higienes facials ... tot el que puguis imaginar.

A B-Depil i Argent Estilistes comptem amb els tractaments especialitzats més avançats del mercat, des del mètode únic de fotodepilació personalitzada, passant pel mètode exclusiu Triple terapia, els tractaments facials de inoculació vitaminica celular de alt poder oxigenant, massatges de relaxació i altres; fins als productes de cosmètica personalitzada. A més tenim àmplia varietat de programes que et permetran fer combinacions de tractaments per aconseguir el millor resultat i trobar l'aspecte que sempre has desitjat, amb la màxima seguretat i garantia que ens atorga comptar amb un equip mèdic propi.

Tot això, en un espai únic. Descobreix el secret de la Bellesa en el nostre centre .

Vine a descobrir B-Depil. Una proposta que t'ajudarà a trobar la bellesa, amb exclusius tractaments a l'abast de totes les butxaques.

T'esperem: vas a viure una experiència única. Som especialistes..

Logo Design

Més sobre... B-Depil

Quins serveis oferiu?
Perruqueria per a nuvis i acompanyants, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa, assessorament personal gratuït, dietètica, nutrició i assessoria d'imatge.

Què inclou el pack de nuvis?
Servei personalitzat i a mida de les necessitats de cada núvia.

Feu servei a domicili?
Sí.

Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
Sí.

 

Casaments > Cardedeu - Granollers > Bodas Cardedeu - Granollers > Perruqueria i Estètica Cardedeu - Granollers