Casaments > Moda Nuvis i Acompanyants - Wedding Planner

Balart Nuvies

Balart Núvies - Wedding Center

Rambla de Catalunya 94 - 08008 Barcelona
Tel: 93 250 93 15

En el nostre Atelier, situat en una de les més elegants carrers de Barcelona, Rambla de Catalunya, hi trobaràs les col·leccions de vestits de núvia i festa del dissenyador Ruben Perlotti, en exclusiva per a Barcelona, així com els models de Teresa Ripoll, La Sposa de Pronovias, Alma Novias de Rosa Clarà, la línia de festa It 's My Party de Pronovias i els tocats de Mar Cano dissenyats especialment per a Balart Núvies.

Així mateix, amb els nostres serveis integrals de wedding planner t'organitzem i supervisem els preparatius del casament dels teus somnis, des del moment en què decideixes casar-te fins a l'arribada de la teva lluna de mel.

La nostra missió és que gaudeixis cada minut del teu gran dia, relaxant-te i compartint-ho amb els que més estimes, amb la confiança que cuidarem i mimarem cada detall a la perfecció.

Reserva la teva cita perquè et vestim i organitzem el teu casament.

Logo Design

Més sobre... Balart Núvies - Wedding Center

Quins serveis ofereixen?
Disseny i Confecció de Vestits de núvia, festa, madrina, dames d'honor i complements. Assessorament d'imatge i estilisme. Organització de casaments
Amb quina antelació s'ha de contactar?
Entre 8 i 12 mesos.
Teniu secció Outlet?
Sí.
Es necessari cita prèvia?
Sí.
Quins estils de dissenys teniu?
Vintage, modern, eivissenc, romàntics, glamour i clàssics...
I tipus de complements?
Llenceria, joieria, tocats, accessoris de cabell, bolsos i sabates forrats amb tela i personalitzats, guants, espardenyes amb cunya i diademes de flors...
 

Casaments > Barcelona > Bodas Barcelona > Moda Nuvis i Acompanyants Barcelona