Casaments > Hotels i Restaurants

L'Antic Molí

L'Antic Molí

Ctra. Ulldecona-La Senia km 10 - 43550 Ulldecona
Tel: 977 57 08 93

Al costat del riu Sénia i enmig del Montsià es troba l'Antic Molí, un acollidor restaurant envoltat de jardins i un entorn paisatgístic natural ideal per a celebrar el vostre casament.

Si hi ha quatre paraules que defineixen l'Antic Molí, estan són il·lusió, constància, treball i bon fer. L'Antic Molí està format per un jove equip que dia rere dia treballa per fer que els seus clients se sentin com a casa, unes caracterísitiques ideals que garanteixien que la vostra celebració sigui tot un èxit.

La seva Cuina, creativa i d'autor, sense deixar de banda el savi mestratge de la cuina tradicional, que sempre sap treure el màxim profit del producte de la terra.

L’Antic Molí disposa d’un nou espai per a cerimònies que no us deixarà indiferent, elegant, íntim, ampli, amb vistes a l’entorn natural del riu Sénia… . A l’aire lliure, en una acollidora zona dels nostres jardins, estrenen enguany el nou espai de cerimònies de l’Antic Molí.

Com a detalls a destacar, els marges de pedra que alcen la zona i l’escala que hem fet construir també de pedra, que poden ser un bon escenari per a una fotografia. A més a més, encapçala l’espai una pèrgola de fusta amb molt d’encant.

Els seus frondosos i cuidats jardins esdeven perfectes per a l’apertiu nupcial, També disposen d’una carpa que permet celebrar el banquet a l’exterior.

També us ofereix un Sitting Vintage decorat, amb marcs de diferents mesures i colors. El sitting és la carta de presentació del vostre convit, i, evidentment, compleix la seva funcionalitat, mostrar el llistat dels convidats que van a cada taula.

El sitting Vintage, el trobareu als jardins, davant el saló de bodes i per acabar-lo de guarnir col·loquem a sota caixes antigues amb flors i altres elements decoratius, a més dels carros de menjar amb el logotip del Molí, que esdevé una de les últimes incorporacions als banquets de l’Antic Molí.

Els seus dos salons tampoc deixen indiferent a ningú. Amb capacitat de fins a 400 comensals, tots dos de nova construcció i amb vistes als jardins, uns espais únics per a un dia memorable.

Logo Design

Més sobre... L'Antic Molí

Nombre de comensals?
Fins a 400 convidats
Espais disponibles?
Espai per a cerimònia a l'aire lliure, jardins, salons per a banquets i pàrquing.
Quins serveis ofereixen?
Banquet, cerimònia civil, decoració ambiental i floral, planificació de la cerimònia i música en directe.
Quina localització teniu?
A Ulldecona, a l'interior.
Tipus de cuina que oferiu?
Cuina d'autor.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.
Hi ha limitació horària en les celebracions?
No.
Teniu accés per a minusvàlids?
Sí.

 

 

 

Casaments > Ulldecona > Bodas Ulldecona > Hotels i Restaurants Ulldecona