Casaments > Joieries

Anhel Taller Joieria

Anhel Taller Joieria

Carrer Nou 49 - 08700 Igualada
Tel: 93 806 81 72

A l'Anhel estem especialitzats en el disseny d'avantguarda, i treballem amb una varietat de dissenyadors i joiers tant catalans com de l'estranger.

Fem joies per encàrrec i fem realitat aquells dissenys que ens porta el client. Les nostres peces estan realitzades en or, plata, or blanc La botiga taller permet la visió del procés de realització de diferentes peces, trobareu joies creades al propi taller i joies de varis autors d’estil avantguardista, en les que la elaboració artesanal i el disseny s’uneixen per generar la complicitat de qui dona vida a la joia: la persona que la porta.

El taller i la botiga comparteixen un sol espai, creant així un ambient molt especial. Apostem per la joieria d’autor, per una joieria plena disseny i creativitat on les peces, partint d’una visió contemporània donen als objectes una nova forma i funció, agafant així una nova identitat. Unes peces que son una clara manifestació artística plenes de valors i d’expressivitat. La joies i els sentiments tenen un gran vincle que els uneix, Anhel us ofereix joies que són alguna cosa més que una joia.

Logo Design

Més sobre... Anhel Taller Joieria

Quins tipus d'articles disposen?
Anells de compromís, aliances de noces, arrecades, collarets, polseres, bessons i arres.

Es fan dissenys a mida?
Sí, ja que disposem de taller propi.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí.

 

Casaments > Igualada > Bodas Igualada > Joieries Igualada