Casaments > Organització de Casaments

Allau Events

Allau Events

Plaça de la Vila 7 - 08471 Vallgorguina
Tel: 600 840 487

Treballem dia a dia per continuar sent una agència líder en el mercat i distingir-nos per l'excel·lència dels nostres serveis. Frescor, actualitat i una organització excel·lent perquè el teu casament sigui simplement perfecte. També us preparem el vostre comiat de solters de manera personalitzada.

Preparats per fer alguna cosa que es recordi? La nostra creativitat unida a la nostra àmplia cartera de solucions asseguren la millor capacitat de producció, la qual condueix als resultats excel·lents. Som una agència en la qual ens agrada el que fem.

Creem, organitzem i coordinem tot tipus d'activitats, mimant fins a l'últim detall de l'esdeveniment oferint una experiència adaptada a cada client.

Logo Design

Més sobre... Allau Events

Nombre de convidats?
No hi ha problema. Pot ser fins a 500 persones i sense mínims.
Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, oferta i ajuda en la localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, tarjeteria, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic, il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, coordinador de casament amb asistencia el dia del casament, animació, assessorament íntegre i protocol.
Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbòlica, temàtica, aire lliure, ecològica.
Sou especialistes en casaments?
De tots tipus, ens adaptem als gustos i necessitats dels nuvis amb serveis molt personalitzats, alhora que oferim idees localitzacions i materials molt singulars.
Sóm especialistes en sorprendre i crear experiències i oferim paquets integrals i comiats de solter@.

 

Casaments > Vallgorguina > Bodas Vallgorguina > Organització de casaments Vallgorguina