Casaments > Joieries

Aleixendri Bel Joies

Aleixendri Bel Joies

Rosselló 11 baixos - 43500 Tortosa
Tel: 977 44 50 78

Al bell mig de Tortosa hi trobareu la Joieria Aleixendri Bel, on podreu trobar una selecció de joies magnífiques pel moment més important de les vostres vides.

Disposen d’un amplíssim assortit d’aliances de la firma LK Clemente Navarro, i fins i tot us donen la opció de poder dissenyar-les segons els vostres gustos. Podreu triar el color, la forma, el gruix i les pedres precioses que hi vulgueu.

Or groc, blanc, aliances bicolors, mates, brillants, tot pensat per a que la joia que dureu la resta de les vostres vides estigui a l’alçada del vostre amor. Segur que hi trobareu la que millor s’adapta a la vostra personalitat i als vostres desitjos. Acabats impecables i totalment personalitzats

A banda d’aliances, també hi trobareu: anells de compromís preciosos, arracades, braçalets. Rellotges d’home i dona primeres marques: Jaguard, Candino, Guess, Festina, Lotus, Viceroy, Elixa i Objectes de Regal en plata.

No dubteu en confiar les joies del vostre casament a la Joieria Aleixendri Bel, qualitat i disseny al vostre abast.

Logo Design

Més sobre... Aleixendri Bel Joies

Quins tipus d'articles disposen?
Anells de compromís, aliances de noces, arrecades, collarets, polseres, rellotges, penjolls i una àmplia gamma d'objectes de regal com marcs de plata.

Es fan dissenys a mida?
Sí, podem dissenyar l'aliança segons els vostres gustos.

Quines firmes treballen?
En Joieria, amb Xavier del Cerro, Elisenda de Haro, Miquel Sardà, Raive, Kukka, Liska-Swarovski, La Bruixeta, Vicenç Jané, Lineargent i Argentviu.
En Rellotgeria, amb Jaguar, Candino, Guess, Festina, Lotus, Viceroy i Elixa.

 

Casaments > Tortosa > Bodas Tortosa > Joieries Tortosa