Casaments > Perruqueria i Estètica

AGS Centre Bellesa

AGS Centre Bellesa

Carrer de la Rutlla 105 - 17003 Girona
Tel: 972 41 48 18

Som una empresa emprenedora i innovadora tan en producte i servei ,d’estètica i perruqueria amb experiència professional. El nostre centre va obrir les seves portes l’1 d’abril del any 2013 i ens dirigim a tot tipus de client tan a dones com a homes i nens.

Oferim noves tendències en perruqueria, en tall, coloració sense amoníac, californianes, reflexes, tractaments capil·lars de reestructuració, brillo, principis actius purs… noves tendències en recollits de cada any, treballem amb les firmes de label.m, nyce, redken, davines, wella i ghd. Podem dir que els nostres productes són resultats de la fitoteràpia, per tant, són menys agressius pel cos, són més sans a l’organisme i cada cop més ecològics. Els nostres professionals t’assessoraran de la millor manera, segons el estil i faccions de cada persona, com també dels nostres productes.

Els productes utilitzats tan a la cabina d’estètica com a la perruqueria son els mateixos que els de venta, volem oferir el mateix servei tant al centre com a casa perquè els resultats siguin els millors per al nostre client. A la nostre cabina d’estètica els nostres professionals et mimaran amb els millors tractaments personalitzats, tan corporal , facial, peus , mans, massatges , maquillatges, aparatología mèdica, pestanyes , depilacions.. le firmes amb les que treballem són la biosthetique i skeindor.

Els nostres packs:
Perruqueria: 75 euros. Inclou prova pentinat (xampú i tractament capilar), pentinat final per la núvia i acabats de tocador (laques, fixadors de primera qualitat).
Estètica facial: 95 euros. Inclou neteja facial per preparar la pell, sessió de presoteràpia mèdica (drenatge limfàtic), tractament personalitzat), prova de maquillatge i maquillatge pel dia del casament amb pre-neteja, productes facials i preparació dels acabats. Productes Skeyndor i Biosthetique.
Facial i Corporal: 170 euros. Inclou tractament facial complert personalitzat, peeling corporal amb sals marines que inclou hidratació i massatge amb olis d'ametlles i essències cítriques.
Pack Núvia AGS: 180 euros. Inclou el pack d'estètica facial i el pack de perruqueria amb la manicura completa i pedicura d'ungles.

Logo Design

Més sobre... AGS Centre Bellesa

Quins serveis ofereixen?

Perruqueria, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessoria d'imatge.

Feu servei a domicili?

Sí.

Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?

Sí.

 

 

 

 

 

 

 

 

Casaments > Girona > Bodas Girona > Perruqueria i Estètica Girona