Casaments > Floristeries

Agroconca

Agroconca

Muralla Santa Tecla 79 - 43400 Montblanc
Tel: 977 86 07 59

Més de 25 anys amb el màxim compromís amb el client, més de 20 anys d'experiència en el camp de la floristeria i més de 10 anys creant i mantenint jardins i espais verds és el nostre aval.

La nostra amplia experiència ens permet oferir-li un assessorament personalitzat en projectes integrals de floristeria i jardineria, i en el nostre establiment i pots trobar una extensa gamma de plantes d’interior i exterior,amb els productes i complements necessaris per la seva cura i manteniment, ja sigui: per al balcó, terrassa o jardí. Aixi com una extensa gama en planta i flor artificial i objectes de regal.

Vam ser pioners i seguim sent el punt de referencia de la comarca, en alimentació i tot tipus de complements per animals de companyia. També tenim la gama més extensa de la comarca en tot tipus de disfresses, complements, i articles per festes i bromes. Trobaràs també tots el articles de grow shop per cultivar i treure el màxim de rendiment a les teves plantes.

Per això, som especialistes en tot el guarniment i decoració floral pel dia del teu casament! Ens encarreguem de tot per a que aquest dia sigui el més florit i recordat de la teva vida!!!

I us oferim, també, l'assistència a cursets d'art floral per a que pogueu conèixer les darreres tendències en decoracions florals.

Logo Design

Més sobre... Agroconca

Quins serveis ofereixen?

Fem rams de núvia, decoració floral per a la cerimònia, decoració floral pel banquet i detalls de casament i regals pels convidats.

Feu rams de núvia personalitzats?

Si, totalment personalitzats i a gust dels nuvis.

Teniu disponibilitat per desplaçament?

Sí.

 

Casaments > Montblanc > Bodas Montblanc > Detalls i Invitacions Montblanc